ATINGIBILE: Obiectivele trebuie să fie atinse – nu prea dificile sau prea ușoare.

Antrenori de sănătate certificați de ACE în domeniul sănătății aliate

Antrenorii de sănătate certificați de ACE dețin un loc unic în domeniul sănătății aliate. Ei înțeleg factorii interrelaționați emoționali, comportamentali, fizici, nutriționali, exercițiul și stilul de viață care trebuie abordați pentru a ajuta clienții să facă schimbări de durată și posedă cunoștințele și instrumentele pentru a instrui clienții pe tot parcursul procesului. Acestea sunt servicii esențiale pentru clienții care au avut bariere semnificative în atingerea și mai multe încercări eșuate de a pierde în greutate cu succes. Acestea sunt, de asemenea, cunoștințele și abilitățile căutate de angajatori în domeniul fitnessului comercial și medical, al asistenței medicale, al bunăstării corporative și al asigurărilor.

A deveni un antrenor de sănătate certificat de ACE

Profesioniștii de fitness și sănătate care îndeplinesc cerințele de eligibilitate pot susține examenul de certificare ACE Health Coach. Cei care promovează examenul de certificare vor obține certificarea ACE Health Coach. ACE oferă un set complet de materiale de studiu pentru a ajuta candidații să se pregătească pentru examenul ACE Health Coach. Piesa centrală a acestor materiale este Manualul ACE Health Coach, scris de o echipă de experți aliați în sănătate, inclusiv psihologi comportamentali, psihologi sportivi, medici, dieteticieni înregistrați, fiziologi și antrenori în domeniul sănătății.

Pe scurt, certificarea ACE Health Coach este concepută pentru a evalua dacă profesioniștii din sănătate și fitness îndeplinesc calificările necesare pentru a instrui clienții prin schimbări de comportament legate de sănătate și fitness, care vor crea schimbări de durată. Acesta este un rol esențial în cadrul evolutiv al asistenței medicale, deoarece antrenorii pot avea un impact semnificativ asupra inversării ratelor în creștere ale obezității și a problemelor de sănătate conexe.

Pentru mai multe informații despre certificarea ACE Health Coach, contactați un consultant ACE Education la 888-825-3636.

Ești unul dintre acei oameni care se hotărăsc să revină în formă de fiecare dată când vine Anul Nou, dar din anumite motive nu reușesc să atingă acest obiectiv în fiecare an? Dacă da, poate că trebuie să ajustați strategia pe care o utilizați atunci când stabiliți aceste obiective greu de atins.

O modalitate dovedită de a stabili obiective eficiente este utilizarea metodei obiectivelor SMART. Această metodă vă va permite să luați acele idei vagi și să le transformați în realitate.

SPECIFICE: Obiectivele trebuie să precizeze în mod specific ceea ce urmează a fi realizat. Ele trebuie să fie ușor de înțeles și nu trebuie să fie ambigue sau supuse interpretării. De exemplu, în loc să spuneți că doriți să vă îmbunătățiți nivelul de fitness, setați un obiectiv specific pentru a putea alerga o milă în 12 minute.

MĂSURABIL: Obiectivele trebuie să fie măsurabile, astfel încât să nu existe nicio îndoială dacă le-ați atins. Obiectivele măsurabile vă permit, de asemenea, să vă evaluați progresul. Obiectivele pot fi măsurate obiectiv sau subiectiv (adică cum te simți și arăți), sau ambele. De exemplu, ai putea măsura procentul de grăsime corporală și greutatea corporală, dar și să monitorizezi cum se potrivesc pantalonii.

ATINGIBILE: Obiectivele trebuie să fie atinse – nu prea dificile sau prea ușoare. Obiectivele ușoare nu motivează, iar cele excesiv de dificile te pot frustra și pot duce la o percepție a eșecului.

RELEVANTE: Obiectivele trebuie să fie relevante sau pertinente pentru interesele, nevoile și abilitățile dumneavoastră particulare. De exemplu, atunci când vă pregătiți pentru o plimbare de 5 km, alergarea sprinturilor de un sfert de milă nu ar fi cea mai bună abordare.

LIMITATE în timp: obiectivele trebuie să fie limitate în timp de termene-limită specifice pentru finalizare. Cronologia poate fi atât pe termen scurt, cât și pe termen lung și ar trebui să vă ajute să rămâneți concentrat și pe drumul cel bun.

Autoevaluare

Dacă simțiți că faceți tot posibilul pentru a atinge acel obiectiv SMART, dar încă sunteți scurt, poate aveți nevoie de o verificare a realității. Încercați să țineți un jurnal de dietă și exerciții fizice timp de o săptămână și verificați dacă țineți de fapt un program care vă va duce acolo unde doriți. Puteți folosi site-uri web precum SuperTracker, care vă vor ajuta să vă înregistrați și să vă analizați dieta și exercițiile fizice.

Comportamental vs. fiziologic

Oamenii deseori încep un program cu intenția de a face o schimbare, dar se luptă să rămână cu el. Amintiți-vă, așteptați rezultate numai atunci când decideți că sunteți gata să vă asumați un angajament real față de această schimbare și să o faceți pentru dvs. Fără o rezoluție reală de a schimba, probabil că veți întâmpina multe obstacole și bariere care vor face dificilă continuarea programului. Luați în considerare următoarele sfaturi dacă vă gândiți să începeți un program:

Întrebați-vă de ce doriți să faceți această schimbare și pentru cine o faceți.Notați o listă cu toate beneficiile pe care le prevăzuți prin efectuarea acestei modificări și o listă a costurilor (de exemplu, timp, efort și bani) care vor fi necesare pentru a face acest lucru. Dacă balanța se balansează în favoarea beneficiilor, probabil că veți rămâne cu programul.Identificați un sistem de suport. Găsiți persoane semnificative în viața voastră care să vă susțină dorința de a vă schimba și poate chiar să vă alăture.Selectați câteva recompense pentru realizarea pașilor majori în programul dvs. Recunoaște-ți realizările cu delicii, cum ar fi o achiziție, participarea la o funcție sau chiar o excursie. Astfel de recompense te vor ajuta să fii motivat la începutul programului tău.Plasați în mod vizibil sugestii și indicii care vă reamintesc constant de decizia pe care ați luat-o de a schimba și eliminați orice stimuli care ar putea declanșa comportamente nedorite. De exemplu, plasarea notelor vizibile sau menținerea accesibilă a unui sac de antrenament va determina un comportament bun, în timp ce scoaterea înghețatei din congelator poate elimina un stimul negativ.

 
Resursă suplimentară

Certificare ACE Health Coach

Cu multe femei uluite de „fizicul lung și slab al dansatorului”, nu este surprinzător că cursurile de fitness bazate pe dans sunt la modă, inclusiv noile formate fierbinți, care se concentrează în jurul barei de balet. Deși au trecut câțiva ani de când m-am trezit ultima oară exersând prima poziție,

Am decis să mă îndrept să văd singur dacă un curs de fitness cu bară m-ar face să transpira.

Ce este?

Pure Barre® este un format de clasă care utilizează bara de balet pentru a efectua mișcări mici care se adaugă la un antrenament pentru întregul corp. O atenție suplimentară este acordată „zonelor cu probleme” ale corpului, pe care multe femei încearcă să le modeleze, în special șoldurile, fesele, abdomenul și brațele.

Experienta mea

Clasa a fost setată pentru o muzică optimistă și a prezentat o varietate de mișcări mici și subtile efectuate atât în ​​poziții așezate, cât și în picioare (și uneori undeva între ele) și un accent continuu pe alinierea adecvată și stabilizarea nucleului (fii pregătit să faci niște tucking serios!) . Dispunând de exerciții de întărire și întindere folosind bara de balet împreună cu alte piese mici, portabile de echipament – cum ar fi greutăți ușoare de mână, o minge mică de cauciuc și tuburi de rezistență – clasa a combinat elemente din Pilates și balet cu exerciții de întărire staționare, cum ar fi scânduri, și întinderi inspirate de yoga pentru a crea o experiență de fitness distractivă, dar provocatoare.

Un punct culminant al clasei a fost descoperirea cât de provocatoare pot fi de fapt mișcări atât de mici! Recunosc, a fost destul de umilitor să-mi văd condiția fizică provocată într-un mod cu totul nou – unul care este foarte diferit de modul în care mă antrenez de obicei – și să-mi găsesc picioarele tremurând complet în timp ce făceam ceva la fel de „simplu” precum ridicarea în mod repetat. picior de un inch. (Permiteți-mi să vă spun, nu este atât de ușor pe cât ați putea crede!) Mi-a plăcut concentrarea continuă asupra angajamentului de bază, echilibrului și posturii, de asemenea, pe tot parcursul clasei.

Ce am purtat

Orice tip de îmbrăcăminte care ar fi potrivit pentru o clasă de dans, Pilates sau yoga se potrivește perfect pentru Pure Barre. Am optat să port unul dintre maiourile și caprisurile mele preferate cu lululemon; cu toate acestea, jambierele sau pantalonii de lungime completă sunt, de asemenea, opțiuni potrivite pentru acest format de clasă. O piesă vestimentară importantă despre care poate nu credeți că ar fi nevoie este o pereche de șosete (ceva pe care am avut norocul să am în geanta mea de gimnastică), așa că asigurați-vă că porți sau aduci o pereche cu tine.

Pentru cine este cel mai bine?

Deoarece cursul nu implică niciun tip de mișcări de sărituri sau sărituri, oferă un antrenament provocator care este ușor pentru articulații, făcându-l o opțiune potrivită pentru persoanele care sunt mai nou în fitness. Este, de asemenea, potrivit pentru cei care pur și simplu caută o nouă modalitate de a-și provoca corpurile!

La ce să fii atent

Ca și în cazul oricărei cursuri de fitness, este important să căutați un instructor calificat, în mod ideal cineva care deține o certificare actuală de instructor de fitness de grup, pe lângă finalizarea cursului de formare a instructorului Pure Barre.

Ultimul cuvânt

În general, experiența mea la Pure Barre a fost provocatoare, umilitoare și distractivă. Voi recunoaște că am fost puțin sceptic cu privire la cât de eficient ar putea fi cu adevărat un antrenament format din mișcări atât de mici, cu puțină sau deloc rezistență. Cu toate acestea, după ce am încercat mișcările pentru mine, pot să mărturisesc cât de dure pot fi, deoarece cu siguranță am simțit asta în aproape fiecare mușchi din corpul meu a doua zi. Am descoperit că Pure Barre este o completare excelentă pentru tipurile de activități la care gravit în mod normal în antrenamentele mele obișnuite și sunt încântat să mă întorc pentru o altă rundă la bară în curând!

Cei mai mulți dintre noi auzim cuvântul fibră și ne gândim automat la alimente fade, cretas și neapetisante. Din fericire, odată cu progresele în știința și tehnologia alimentației, acest lucru nu mai este cazul. Generația noastră a fost eliberată de alimente sănătoase care au gust de carton și au atractivitatea vizuală a hranei pentru hamsteri!

Ce este fibra?

Fibrele sunt un șir de molecule de zahăr care sunt legate între ele în așa fel încât să nu poată fi digerate. Deci, de ce să te deranjezi să mănânci ceva ce nu poți digera? Ei bine, acesta este de fapt ideea. Fibrele își fac drum prin tractul digestiv și îl curăță. Și, deoarece fibrele nu pot fi digerate, nu conțin calorii. Unele bacterii din colon sunt capabile să descompună fibrele în unități mai mici utilizabile care pot avea alte beneficii pentru sănătate.

Există două tipuri de fibre. Pentru beneficii optime, ar trebui să obțineți suficient din ambele în dieta dumneavoastră. Fibrele solubile se dizolvă în apă și au fost asociate cu scăderea nivelului de colesterol „rău” al lipoproteinelor cu densitate joasă (LDL). Fibrele insolubile vă curăță intestinul și sunt asociate cu un risc redus de boli cardiovasculare.

Beneficii

O dietă bogată în fibre are multe beneficii pentru sănătate. Pe lângă faptul că sunt importante pentru sănătatea digestivă, fibrele sunt cele mai renumite pentru reducerea colesterolului și prevenirea bolilor legate de colesterolul ridicat. Nu este o afacere rea pentru un nutrient fără calorii. Există, de asemenea, indicii că o dietă bogată în fibre îmbunătățește toleranța la glucoză. Fibrele sunt, de asemenea, benefice pentru pierderea în greutate. Structura moleculă mare și voluminoasă vă crește sentimentul de a fi plin, fără a adăuga calorii. De asemenea, încetinește golirea stomacului, prelungind și mai mult acel sentiment de satisfacție, astfel încât să nu mănânci la fel de des.

Recomandări

Recomandările zilnice actuale pentru fibre sunt următoarele:

Vârstele 9-13: 31 de grame pentru băieți și 26 de grame pentru feteBăieți și bărbați cu vârsta cuprinsă între 14 și 50 de ani: 38 de grameFete cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani: 26 de grameFemei cu vârsta cuprinsă între 19 și 50 de ani: 25 de grameVârste de 50 de ani și peste: 30 de grame pentru bărbați și 21 de grame pentru femei

Încorporarea alimentelor bogate în fibre

Când creșteți aportul de fibre, este important să începeți încet. Surprinderea tractului digestiv cu mai multe fibre decât este obișnuit poate duce la constipație, greață și alte disconfort gastro-intestinale. Așa că începeți să vă creșteți aportul de fibre cu câteva grame pe zi până când ajungeți la nivelurile recomandate. Fibrele absoarbe și apa, așa că atunci când creșteți aportul de fibre, este important să creșteți și aportul de apă.

Există multe cereale îmbogățite cu fibre, biscuiți, iaurturi și alte produse din care să alegeți. Alimentele naturale bogate în fibre includ cerealele integrale, nucile, fructele și legumele. Iată câteva lucruri simple pe care le poți face pentru a încorpora mai multe fibre în dieta ta.

Începeți-vă ziua cu un castron de fulgi de ovăz, care este una dintre cele mai bune surse de fibre solubile. Adăugați fructe uscate și nuci pentru o textura și fibre suplimentare.Treceți de la produse din cereale rafinate la produse din cereale integrale. Asigurați-vă că alimentele dvs. spun 100% grâu integral și că au cel puțin 3 grame de fibre per porție. Multe paste și pâine din grâu integral sunt proiectate pentru a semăna cu gustul și textura omologilor lor albi, ceea ce vă poate face tranziția mai ușoară.Se amestecă jumătate de orez brun cu jumătate de orez alb pentru a ușura trecerea de la orezul alb la orezul brun.Gustare cu fructe și legume. Mixurile de trasee care conțin nuci și fructe uscate sunt pline de fibre.

Resurse aditionale

Asociația Americană a InimiiInstitutul de Medicină

Previzualizează PDF-ul

 Una dintre cele mai versatile piese de echipament de antrenament din ziua de azi arată mai mult ca o minge de plajă depășită decât cu un instrument de fitness util.

Mingea de stabilitate – un glob extra-mari, gonflabil, conceput pentru a îmbunătăți echilibrul în timp ce vizează anumite grupuri de mușchi – a crescut în popularitate de la introducerea sa în masă la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990.

Mingea de stabilitate poate fi adaptată pentru multe utilizări, inclusiv dezvoltarea forței de bază, îmbunătățirea posturii și facilitarea întinderii, printre altele. Aplicația sa este deosebit de răspândită în industria kinetoterapiei, unde a fost folosit pentru prima dată în anii 1960.

Datorită interesului profesioniștilor de fitness pentru mingea de stabilitate și numeroasele sale beneficii, au existat mai multe programe de exerciții dezvoltate pentru aproape fiecare nevoie, dorință și parte a corpului.

Mingea de stabilitate și miezul tău

O mare parte din exercițiile pe care le fac oamenii, cum ar fi alergarea și ciclismul, se concentrează pe partea inferioară a corpului. Nu se acordă prea multă atenție trunchiului sau miezului corpului. Mușchii nucleului – abdomenul, pieptul și spatele – sunt cei care stabilizează restul corpului.

Gândește-te la nucleul tău ca la o coloană puternică care leagă partea superioară a corpului și partea inferioară a corpului. Având un nucleu solid creează o bază pentru toate activitățile și este deosebit de important atunci când adăugați o sarcină grea, cum ar fi greutăți, la antrenament.

Este important atunci când întăriți miezul să creați un echilibru între mușchii abdomenului și ai spatelui. Mulți oameni vor avea, în mod natural, un dezechilibru între puterea mușchilor abdominali și reduslim prezentare cea a spatelui. Exercițiile cu mingi de stabilitate ajută la dezvoltarea și întărirea acelor mușchi.

Reclamele informative și reclamele în reviste par să vizeze persoane care doresc să-și întărească mușchii abdominali. Cu toate acestea, mingea de stabilitate este bine echipată pentru a vă ajuta să dezvoltați în siguranță și eficient un miez puternic, stabil, care funcționează bine.

Iată trei exerciții care pot fi efectuate cu o minge de stabilitate standard care vizează toate cele trei secțiuni majore ale mușchilor abdominali:

Curl trunchiului în decubit — Începeți cu partea superioară a mingii sub centrul spatelui. Apăsați partea inferioară a spatelui în minge și strângeți abdomenele în timp ce îndoiți cutia toracică spre pelvis. Reveniți încet la poziția inițială.Curl oblic în decubit dorsal – Începeți cu partea superioară a mingii sub centrul spatelui, apoi eșalonați picioarele și rotiți șoldurile într-o parte. Ancorați șoldul inferior de minge și mutați cutia toracică în direcție diagonală spre picioare (de exemplu, de la cotul drept la interiorul coapsei stângi). Asigurați-vă că gâtul și pelvisul sunt stabile.Rotire transversală înainte — Îngenuncheați pe podea și puneți antebrațele pe minge, asigurându-vă că șoldurile și brațele formează un unghi de 90 de grade.