Dítě June se narodilo ve 22:29 ve výšce sedm liber, 13 uncí.

Liposukce je chirurgický zákrok, který odstraňuje hluboký viscerální tuk, nikoli podkožní tuk (celulitidu) a může ve skutečnosti vzhled celulitidy zvýraznit. V roce 2012 schválil Food and Drug Administration (FDA) laserové ošetření celulitidy, což je invazivní postup, který rozpouští tukové a pojivové tkáně a stimuluje produkci kolagenu. Má minimální prostoje, ale je poměrně nákladný (několik tisíc dolarů za relaci). Neinvazivní zařízení s názvem CoolSculpting bylo nedávno schváleno FDA. Funguje tak, že zmrazí tukové buňky, které pak tělo přirozeně vyloučí. Je to také nákladný postup a někteří lékaři zpochybňují schopnost tělesných jater zvládnout větší příliv tuku, který je třeba zpracovat a odstranit.

Dieta a cvičení

Ačkoli by většina lidí upřednostnila rychlé řešení celulitidy, zdá se, že staromódní dobrá strava a cvičení jsou jedinou ověřenou metodou, jak bezpečně a trvale snížit celulitidu a předcházet jí.

Strava

Dobře vyvážená rostlinná strava sníží zánět v těle a podpoří hubnutí. Zaměření na ovoce, zeleninu, celozrnné výrobky, zdravé tuky a libové bílkoviny a zároveň udržení dobré hydratace vodou a zelenými a bylinnými čaji pomůže vyživit tělo a zabránit tvorbě nových tukových buněk, pokud příjem kalorií nepřekročí výdej kalorií. Vyhýbejte se rychlému občerstvení, zpracovaným a rafinovaným potravinářským produktům, stejně jako potravinám a nápojům s vysokým obsahem cukru. Vybírejte organické a sezónní potraviny, pokud je to možné, a nezapomeňte nosit láhev s vodou jako připomínku, abyste zůstali hydratovaní.

Cvičení

Pravidelné cvičení je klíčem ke ztrátě tělesného tuku a zmírnění projevů celulitidy. Bylo prokázáno, že nejlepší výsledky přináší kombinace aerobního cvičení a silového tréninku. Studie na South Shore YMCA v Quincy, Massachusetts, zjistila, že dospělí, kteří dělali tři 30minutové aerobní tréninky týdně po dobu osmi týdnů, zhubli 4 kila, ale nezískali žádnou svalovou hmotu. Když účastníci místo toho vykonávali 15 minut aerobního cvičení a silového tréninku, ztratili 10 liber tuku a přidali dvě kila svalů a zlepšili celkovou stavbu těla. Aerobní cvičení, jako je chůze, běh, jízda na kole a cvičení na eliptickém trenažéru, prováděné při tepové frekvenci nad 60 procent maximální tepové frekvence, spálí více kalorií a spotřebuje více tělesného tuku jako zdroje paliva. Jak trvalý trénink tepové frekvence, tak vysoce intenzivní intervalový trénink (HIIT) ukázaly, že se tělo přizpůsobuje tak, aby spalovalo větší procento uloženého tuku. Silový trénink pomáhá vytvářet novou svalovou tkáň, což zase zvýší rychlost metabolismu. Ať už je silový trénink se závažím nebo tělesnou hmotností, obojí zpevní a zpevní svaly a napne pokožku, takže celulitida bude méně nápadná.

Sečteno a podtrženo

Celulitida nemusí být hezká, ale není škodlivá pro vaše zdraví. Ačkoli existují některé faktory, které nelze ovlivnit (věk, hormony, genetika), změny životního stylu (hydratace, správná strava, pravidelné cvičení, nekouření), které sníží tělesný tuk a zvýší metabolismus, mohou pomoci snížit vzhled a pomoci předcházet vzniku celulitidy.

Pravděpodobně ne, protože realita je taková, že každý výrobce používá své vlastní patentované algoritmy, které berou v úvahu zátěž a dobu trvání cvičení. Někteří výrobci zařízení provádějí výzkum, aby ověřili tyto vzorce na řadě předmětů. Čím vyšší je stroj, tím je pravděpodobnější, že použije ověřený vzorec. Novější verze stejného stroje může mít dokonce jiný vzorec ve snaze zlepšit jeho přesnost (pokud máte starší model a chcete se ujistit, že používáte nejaktuálnější vzorec, můžete zavolat výrobci, který by mohl být schopen vás provede upgradem po telefonu).

Některé vzorce jsou založeny na principu, že během cvičení má srdeční frekvence lineární vztah se spotřebou kyslíku, kterou lze snadno převést na určení počtu spálených kalorií. Srdeční frekvenci však ovlivňuje řada věcí, jako je teplota, poloha těla, příjem potravy, procvičované svalové skupiny, některé léky a zda je cvičení nepřetržité nebo přerušované.  

Elipticaly obvykle používají vzorec pro chůzi, ale mohou být nastaveny na vzorec pro jízdu na kole. Tato nesrovnalost často mění měření z jednoho elipsu na druhý. Běžecké pásy existují déle, a proto byly tyto algoritmy ověřeny na více předmětech, takže je pravděpodobnější, že budou přesné. Elipticaly mají tendenci chybovat na vyšší straně a mohou být až o 20–30 % levnější.

Někteří výrobci tvrdí, že jejich stroje spalují více kalorií než běžecké pásy díky zapojení horní části těla. Je pravda, že čím více svalové hmoty je zapojeno, tím vyšší je potřeba kyslíku a spalování kalorií – až do určité míry. Běh do kopce na běžeckém pásu způsobí u většiny lidí nejvyšší spotřebu kyslíku. Výrobci, kteří tvrdí, že jejich zařízení spálí více kalorií za minutu, vám neřeknou celý příběh. Jejich nevědecké „studie“ možná využívaly velmi snadnou rychlost na běžeckém pásu a vysoké nastavení jejich části vybavení. Tento „výzkum“ pravděpodobně nebude nalezen v renomovaném, recenzovaném vědeckém časopise, pokud vůbec bude nalezen.

Kromě pracovní zátěže a doby trvání existují další proměnné, které ovlivňují výdej kalorií, se kterými se v těchto algoritmech nepočítá. Například velikost těla udělá rozdíl. Větší člověk spálí více kalorií za minutu při daném cvičení při stejné intenzitě, protože má větší hmotu na pohyb. Také rychlost, s jakou se z chůze stává běh, se liší člověk od člověka v závislosti na velikosti těla, délce nohou, délce kroku a normálním tempu chůze. Rychlosti mezi 3,7 a 5,0 mph na běžeckém pásu spadají kolem této prahové hodnoty, kdy se z chůze stává běh, takže v tomto rozsahu je obtížné předvídat kalorický výdej.

Procento tělesného tuku a úroveň kondice mohou také ovlivnit. Osoba s větším procentem čisté svalové hmoty spálí více kalorií při dané intenzitě. Úroveň fyzické zdatnosti člověka je také faktorem, protože začátečníci jsou méně efektivní, a proto při stejném cvičení spálí více kalorií než někdo, kdo to dělá pravidelně. Typ cvičení má vliv, protože tyto vzorce fungují lépe pro submaximální cvičení v ustáleném stavu než pro cvičení intervalového typu nebo vysoce intenzivní (anaerobní) cvičení. Také, pokud se uživatel drží zábradlí stroje, bude výdej kalorií značně nadhodnocen, protože to snižuje skutečnou vykonávanou práci.

Takže i když naměřené hodnoty nejsou úplně přesné, jedná se o rozumné přibližné hodnoty, které lze použít jako obecné vodítko pro odhad vašeho spáleného kalorického objemu. Mohou být užitečné při porovnávání vašich tréninků v průběhu času pomocí stejného zařízení. Chcete-li zvýšit svůj kalorický výdej, postupně prodlužujte dobu cvičení, zvyšujte rychlost nebo intenzitu a měňte typ kardio zařízení, které používáte.

Většina účastníků maratonu dostane lesklou medaili a bolest za dokončení vyčerpávajícího závodu dlouhého 26,2 mil. Amber Miller zakončila svůj maratonský den medailí, bolestí a dítětem – rozhodně to byl produktivní den.

Millerová byla téměř ve 39. týdnu těhotenství se svým druhým dítětem, když v neděli startovala na maratonu v Chicagu. V rozhovoru pro Chicago Tribune řekla, že střídala běh a dvě míle chůze a cítila se skvěle. I když její kontrakce začaly ke konci závodu, udržela tempo v běhu/chůzi!

Millerův lékař jí povolil běžet maraton, protože během těhotenství pravidelně běhala a chodila. Její manžel běžel závod s ní. Když oba skončili, Millerovy kontrakce přicházely každých pět minut. Popadla sendvič a pak zamířila do nemocnice porodit svou novou holčičku.

Dítě June se narodilo ve 22:29 ve výšce sedm liber, 13 uncí.

Takže kdo řekl, že nemůžete běžet maraton? ACE se letos zúčastní Rock ‘n Roll Marathonu v LA a San Diegu, tak se přihlaste a zastavte se u našeho stánku a pozdravte nás!

[přes Chicago Tribune]

O prázdninách se předpokládá, že budou časem veselosti, setkání se starými přáteli a rodinou, radostného rozdávání dokonalých dárků lidem, které si nejvíce ceníme… Kromě toho, že hodiny tikají, jste všichni nakoupeni a stále nemáte ponětí, co dát těm posledním lidem na vašem seznamu. Pokud hledáte tip na fitness dárek pro někoho, kdo se zabývá zdravím a fitness, nebo kdo plánuje být, jakmile přijde Nový rok, máme pro vás několik skvělých možností, které byste měli zvážit.  

Pod hlavičkou Workout Watchdog prováděli redaktoři a odborníci ACE poslední dva roky recenze produktů pro zdraví a fitness, které vám umožnily najít některé z nejúčinnějších fitness produktů na trhu. Zde jsou zvýrazněny produkty s nejvyšším hodnocením, které by byly skvělými vánočními dárky, spolu s některými dalšími položkami, které si podle nás vaši fitness guru zamilují.

Oděv. Je pravda, že oblečení není ten nejkreativnější dárek, ale nemůžete udělat chybu, když si pořídíte oblečení na cvičení pro milovníky fitness. Běžec může vždy použít nějaké nové běžecké oblečení Dri-Fit, cyklistické šortky, jogín a většina nadšenců do tělocvičny drahé, ale stojí za to kalhoty Lululemon (úplnou recenzi dvou stylů kalhot Lululemon najdete na webu s recenzemi produktů ACE stejně jako další vysoce hodnocené oblečení, jako je mikronabušená vesta Patagonia, flex krátké kalhoty Under Armour a sportovní ponožky Drymax). 

Přenosné vybavení   Elektronika. Trh je přeplněný vybavením, které pomůže sportovci ve vašem životě podávat lepší výkony, běhat rychleji a tvrději pracovat.

hodinky. Nejzákladnější sportovní hodinky umožňují sportovci sledovat rychlost a vzdálenost, ať už na silnici, doma nebo v bazénu. Hodinky Timex jsou zde zlatým standardem (přejděte na timex.com a můžete získat 20% slevu a dopravu zdarma). Můžete také utrácet s hodinkami GPS a závodit proti počítačovému konkurentovi, sledovat vzdálenost a rychlost a bezdrátově nahrávat data do osobního počítače. Technologie GPS společnosti Garmin se neustále vyvíjí a to, co bylo kdysi těžkým a objemným zlobrem hodinek, se nyní zeštíhlilo na moderní a sofistikovaný systém GPS normální velikosti. Zdá se, že Amazon.com nabízí nejlepší cenu a nejužitečnější recenze pro tyto hodinky. Můžete si také zakoupit příslušenství, které umožňuje přesné sledování pro cyklisty a halové sportovce.Monitor srdečního tepu. Váš základní monitor srdečního tepu se vyvinul v mnohem pokročilejší, vysoce funkční systém. Tento rok je žhavý měřič srdečního tepu Adidas miCoach Pacer, který nejen sleduje vaši tepovou frekvenci, tempo a spálené kalorie, ale můžete jej také připojit k vašemu mp3 přehrávači pro koučování a motivační výzvy a synchronizovat s micoach.com pro další analýzu vašich cvičební program. Polar je již dlouho lídrem v technologii sledování srdečního tepu a nabízí širokou škálu tréninkových produktů pro srdeční tep pro každou úroveň fitness.Domácí zařízení. Můžete si zásobit domácí posilovnu se základy, jako jsou činky, odporové gumy, cvičební DVD, podložka na jógu a švihadlo. Můžete to také trochu okořenit zábavnou a funkční výbavou, jako je balanční trenažér Bosu, kterému redaktoři ACE dali pět hvězdiček za jeho všestrannost.Palivový pás. Každý, kdo trénuje na vytrvalostní závod, může těžit z palivového pásu pro přepravu tekutin a výživy. Tato relativně levná položka (asi 25 $) se jistě hodně využije. Můžete ho naplnit balíčky s práškem pro sportovní nápoje a nutričními tyčinkami a gely, abyste příjemce zásobili na další velký trénink.Mp3 přehrávač. Každý fitness nadšenec a sportovec potřebuje (a pravděpodobně již má) MP3 přehrávač. Pokud potřebujete koupit dárek pro někoho, kdo nemá MP3 přehrávač nebo shání nový, je to ideální dárek. Produkty Apple se zdají být vaší nejlepší sázkou od iPodu Shuffle po Nano.

Hry. Zima drží mnoho nadšenců s dobrými úmysly uvnitř budov. I když interaktivní videohry nenabízejí úplně stejné zdravotní výhody jako plnohodnotné cvičení, je to lepší než sledování televize nebo hraní sedavých her. Nintendo’s Wii je v posledních https://recenzeproduktu.top/ letech horkým dárkem. Můžete se podívat na nějaké nové hry pro tento systém, přidat Wii Fit nebo se podívat na některé nové hráče na trhu interaktivních videoher, včetně ovladače Sony Playstation3 Move a Kinectu od Microsoftu.

Dárkové poukazy. Dárkové poukázky jsou ideální, protože se snadno nakupují a přepravují, máte kontrolu nad tím, kolik utratíte, a příjemce má určitou flexibilitu při výběru způsobu jejich použití. Dárkový certifikát iTunes může příjemci pomoci načíst novou hudbu do MP3 přehrávače nebo si stáhnout aplikace související se zdravím do iPhonu nebo iPadu. Noví i ostřílení cvičenci mohou ocenit dárkový certifikát na několik osobních tréninků, aby mohli začít s fitness programem nebo jej posouvat o úroveň výš. Pomocí funkce „Najít trenéra ACE“ na webu ACE vyhledejte certifikovaného fitness profesionála v okolí. Zvláště milovníci chladného počasí ocení dárkový poukaz na členství v posilovně. Nebo, pokud vám docházejí nápady, nemůžete udělat chybu s dárkovým certifikátem do sportovního obchodu nebo dokonce Amazon.com, kde si obdarovaný může koupit téměř cokoliv.

Vstupenky. Mnoho lidí, kteří se rádi účastní atletických akcí, je také rádi sleduje. Co takhle vstupenky na sportovní akci? Nebo ještě lépe, co takhle lístky na nějakou aktivitu, jako je lyžování, bruslení nebo hokej?

knihy. Různé kuchařky, sportovní výživa a sešity zaplňují mnoho poliček v knihkupectvích. Mezi několik oblíbených patří kuchařka Connie Gutterson’s Sonoma Diet Cookbook a Nancy Clark’s Sports Nutrition Guidebook. Talíř sportovce: Skutečné jídlo pro vysoký výkon od Adama Kelinsona také nedávno získal velkou pozornost a vysoké hodnocení.

Snad to pomohlo, ale pokud stále nevíte, co získat, nezoufejte. Stačí si něco vybrat, požádat o potvrzení o daru a nechat to být. Další stres z neúnavného a bezvýsledného hledání dokonalého dárku neprospívá vašemu zdraví.

Jaký je nejúčinnější způsob spalování tuků?

ACE, americký úřad pro fitness™, byl povolán Lifetime Television®, aby zodpověděl oblíbené otázky týkající se fitness a přispíval odborným fitness obsahem po dobu šesti po sobě jdoucích měsíců, počínaje říjnem. Nalaďte si „The Balancing Act“ 12. října v 7:00 ET/PT a sledujte, jak ambasador ACE a předseda představenstva Chris Freytag boří fitness mýty o spalování tuků a hubnutí.

Aktualizace: Podívejte se na celý segment, který se vysílal 12. října zde.

Pokud jde o spalování kalorií, většina lidí chce cvičením získat co nejvíce kilometrů. Pro mnohé platí, že čím více kalorií spálí, tím lépe se cítí při cvičení. Zatímco výdej energie by neměl být jediným měřítkem dobrého tréninku (nezapomeňte, že je to dobré pro vás a také se díky němu cítíte dobře), je užitečné vědět, kolik vás daná aktivita může stát, pokud jde o kalorie.